Hvad siger hvalpefamilier om os

Kennel IshundFelding - Familieopdræt af Islandske fårehunde

Hvad siger vores hvalpefamiler om os?


Helle Thyssen (Odin fra kuld 2015)


Vores drøm var at få en Islandsk Fårehund og i vores søgen efter vores nye hund stødte vi på IshundFelding og var så heldig at vi fik en af Wilmas hvalpe - Odin - som vi hentede hjem i 2015.

Vi kan varmt anbefale hvalpe fra IshundFelding, i får en hvalp som er utrolig social, næsten renlig, har lært at gå i snor, kommer også når man kalder, har kørt tog, været i forretninger, mødt børn og andre hunde. Anne og Bo gør virkeligt et stort stykke arbejde for at socialisere hvalpene.

Når man kommer hos familien mærker man straks at det at have hvalpe i familien er noget hele familien går op i, man mærker at alle deres hunde er en meget stor del af familien.

Vi fik en super skøn hund, som absolut ikke havde problemer med at falde til i vores familie og det tillægger vi familie Felding en stor andel af.


Tine Dalsgaard Clausen (Freya fra kuld 2016)


Kære mulige hvalpe- købere. Vi er de heldige ejere af Freya- Aldas søster. At købe en hund af Anne og Bo er noget helt særligt- på den virkelig gode måde. De ELSKER deres hunde og gør alt hvad der er muligt for at hvalpene er top klar til at møde deres nye familie. Vi er en helt almindelig familie, som blot har ønsket os en dejlig familiehund. Freya er vores første hund og vi har oplevet det helt uproblematisk og nemt at få hende integreret i familien. Hun har været lydhør og tryg fra dag 1- og der er ingen tvivl om at Anne Bo og deres søde børns indsats gennem de første 8 uger har gjort en kæmpe forskel. Så vi kan på alle måder anbefale at købe en af Aldas hvalpe.... hvis I altså er så heldige at der er flere tilbage 😊


Irene Ravn Rossavik (Loki fra kuld 2015) 


Er drømmen en islandsk fårehund, er IshundFelding det bedste sted at få en hvalp fra. 

Vi var selv så heldige at få vores skønne Loki fra Anne og Bo i 2015. 

De gør et fantastisk arbejde med hvalpene og det kan mærkes tydeligt! Da vi hentede Loki hjem i september 2015 fik vi en hvalp der allerede var næsten renlig, godt socialiseret, lystrede navn ved indkald og så meget mere. Samtidig har vi hele vejen igennem fået en uvurderlig støtte og bruger stadig Anne og Bo til sparring. 

Derfor vores varmeste anbefalinger herfra ❤️


Tove Ravn (Thor fra kuld 2015)

For knap 4 år siden var vi så heldige at komme i kontakt med Anne og Bo gennem vores søn og svigerdatter der skulle have Loki.
Vi var så heldige også at få en hvalp, den ældste i kuldet, Thor der levede helt op til til de forventninger, vi fik ved besøget i Lynge. En glad, tillidsfuld og nærmest allerede renlig hvalp, og vi har i dag en herlig glad Thor, der følger os overalt i det daglige og på campingture rundt omkring .
Vi startede sammen med bla Loki , Odin og Baldur til hvalpe socialiserings træning og forsatte også en periode på et træningshold efterfølgende.
Thor var og er stadig meget aktiv på den gode måde 💕intet forbi går hans opmærksomhed .
Thor er meget glad for, og god til børn. Daglig træning foregår på gåture og i haven med f.eks sit, dæk og nosework etc, I det hele taget en klog og lærenem hund.
Thor er sjældent alene hjemme, men når det sker, er der aldrig problemer. Han fornemmer at vi går, og indtager straks soveværelset😀
Vi kan varmt anbefale Anne og Bo som fantastiske opdrættere, og vi følger med stor fornøjelse deres opdateringer , når et nyt kuld kommer til verden, 💕


Pia Jepsen (Snorri fra klud 2014)

Vi var så heldige at finde Anne og Bo`s familieopdræt og dermed blive introduceret til Islandske Fårehunde som vi ikke kendte i forvejen.. Vi var så heldige at blive godkendt til at købe en hvalp fra deres første kuld og det var en stor oplevelse.. Anne og Bo og deres børn lagde virkelig et kæmpe stykke arbejde i hvalpene og det har gjort at vi har den mest fantastiske Snorri idag. 💙Han følger os overalt og er det mest kærlige væsen som har det bedst når hele familien er samlet. Snorri er ikke så god til at være alene hjemme, men med en masse hård træning kan han nu være alene ca 5 timer før han begynder at blive rastløs så vores liv er indrettet meget efter ham og han er med allevegne. Det eneste minus er at han gør meget... Vi bor ved vandet og han kan ikke lade fuglene være.. Han gør også når vi møder andre han hunde men hun hundene er han vild med....
Vi har i vores øjne fået den bedste hund som har fået den bedste start med en masse kærlighed og omsorg og vi vil klart anbefale en islænder fra Anne og Bo👍


Pernille (Tindra fra kuld 2016)

Efter at have forelsket os i den islandske fårehund som race, kom vi for godt 3 år siden i kontakt med Anne og Bo.

Vi fik en hvalp - Tindra, fra deres 3. kuld. Tindra er søster til Alda, som netop er blevet mor til et skønt kuld hvalpe.

Vi er en familie på 5 og havde ikke haft hund før vi fik Tindra. Dertil kom, at vores yngste datter var bange for pelsdyr og i særdeleshed hunde. Det nævnte vi, men Bo beroligede os og sagde at det var han overbevist om, at det kunne han godt klare. Og det må vi sige, at han gjorde på allerbedste vis. Idag resterer der intet af denne skræk, selv om hun godt kan huske det.

Fra Anne og Bo fik vi god og kompetent viden og vejledning. Gode råd og fif, der passede til netop det vi havde brug for, i forbindelse med at skulle have hund..

Tindra er den skønneste hund. Hun var rolig, nysgerrig og i balance, da vi fik hende hjem. Anne og Bo gør ALT for at give hvalpene og deres kommende ejere de bedste forudsætninger og som med alt andet, er det lige fra begyndelsen, at grundvilkår skabes. Tindra havde bl.a kørt bil og oplevet S-tog. Hun havde mødt andre mennesker og hunde. Været i hænder. Hørt diverse lyde, såsom støvsuger, græsslåmaskine m.m. Bolde og sansegynge var brugt i forbindelse med leg og læring.

Hun var næsten renlig, da vi fik hende hjem og hun har altid sovet godt om natten.

Selv startede vi til hvalpetræning da hun var klar og med samme hold tog vi efterfølgende to fortsætterhold.

Vi træner og leger i det daglige og har en hund, som familie og venner beder os tage med, når vi skal på besøg.

Hun går gerne i snor, men er fri når forholdene tillader det. Bl.a. går vi meget på stranden, hvor hun nyder at være fri. Hun kommer når vi kalder og er ikke i tvivl om, hvor hun hører til.

Vi oplever Tindra som glad, nysgerrig og meget tillidsfuld. En fantastisk familiehund. Dette er vi ikke i tvivl om, i høj grad skyldes, de grundvilkår der blev givet hos Anne og Bo. De bedste anbefalinger herfra ❤️


Helle (Lukka fra kuld 2014)

Til IshundFeldings nye hvalpeejere vil vi gerne sende en hilsen om, at I kan glæde jer til en hvalp fra Anne og Bo. Her får man en hvalp, der har haft den bedst tænkelige opvækst med tryghed, socialisering og masser af kærlighed. Vi købte vores tæve Lukka i 2014 og hun er den bedste hund - så harmonisk, kærlig og klog. Derudover har vi altid haft mulighed for at søge erfaring hos Anne & Bo uanset, hvad det har handlet om, og da vores Lukka fik hvalpe i 2017 fik vi råd og vejledning, som var en kæmpe hjælp. Fam. Felding får vores aller bedste anbefalinger. Stort til lykke med jeres nye hvalp.