Hvad siger hvalpefamilier om os

Kennel IshundFelding - Familieopdræt af Islandske fårehunde

Hvad siger hvalpefamiler om os?


Helle Thyssen (Odin fra kuld 2)


Vores drøm var at få en Islandsk Fårehund og i vores søgen efter vores nye hund stødte vi på IshundFelding og var så heldig at vi fik en af Wilmas hvalpe - Odin - som vi hentede hjem i 2015.

Vi kan varmt anbefale hvalpe fra IshundFelding, i får en hvalp som er utrolig social, næsten renlig, har lært at gå i snor, kommer også når man kalder, har kørt tog, været i forretninger, mødt børn og andre hunde. Anne og Bo gør virkeligt et stort stykke arbejde for at socialisere hvalpene.

Når man kommer hos familien mærker man straks at det at have hvalpe i familien er noget hele familien går op i, man mærker at alle deres hunde er en meget stor del af familien.

Vi fik en super skøn hund, som absolut ikke havde problemer med at falde til i vores familie og det tillægger vi familie Felding en stor andel af.


Tine Dalsgaard Clausen (Freya fra kuld 3)


Kære mulige hvalpe- købere. Vi er de heldige ejere af Freya- Aldas søster. At købe en hund af Anne og Bo er noget helt særligt- på den virkelig gode måde. De ELSKER deres hunde og gør alt hvad der er muligt for at hvalpene er top klar til at møde deres nye familie. Vi er en helt almindelig familie, som blot har ønsket os en dejlig familiehund. Freya er vores første hund og vi har oplevet det helt uproblematisk og nemt at få hende integreret i familien. Hun har været lydhør og tryg fra dag 1- og der er ingen tvivl om at Anne Bo og deres søde børns indsats gennem de første 8 uger har gjort en kæmpe forskel. Så vi kan på alle måder anbefale at købe en af Aldas hvalpe.... hvis I altså er så heldige at der er flere tilbage 😊


Irene Ravn Rossavik (Loki fra kuld 2) 


Er drømmen en islandsk fårehund, er IshundFelding det bedste sted at få en hvalp fra. 

Vi var selv så heldige at få vores skønne Loki fra Anne og Bo i 2015. 

De gør et fantastisk arbejde med hvalpene og det kan mærkes tydeligt! Da vi hentede Loki hjem i september 2015 fik vi en hvalp der allerede var næsten renlig, godt socialiseret, lystrede navn ved indkald og så meget mere. Samtidig har vi hele vejen igennem fået en uvurderlig støtte og bruger stadig Anne og Bo til sparring. 

Derfor vores varmeste anbefalinger herfra ❤️


Tove Ravn (Thor fra kuld 2)

For knap 4 år siden var vi så heldige at komme i kontakt med Anne og Bo gennem vores søn og svigerdatter der skulle have Loki.
Vi var så heldige også at få en hvalp, den ældste i kuldet, Thor der levede helt op til til de forventninger, vi fik ved besøget i Lynge. En glad, tillidsfuld og nærmest allerede renlig hvalp, og vi har i dag en herlig glad Thor, der følger os overalt i det daglige og på campingture rundt omkring .
Vi startede sammen med bla Loki , Odin og Baldur til hvalpe socialiserings træning og forsatte også en periode på et træningshold efterfølgende.
Thor var og er stadig meget aktiv på den gode måde 💕intet forbi går hans opmærksomhed .
Thor er meget glad for, og god til børn. Daglig træning foregår på gåture og i haven med f.eks sit, dæk og nosework etc, I det hele taget en klog og lærenem hund.
Thor er sjældent alene hjemme, men når det sker, er der aldrig problemer. Han fornemmer at vi går, og indtager straks soveværelset😀
Vi kan varmt anbefale Anne og Bo som fantastiske opdrættere, og vi følger med stor fornøjelse deres opdateringer , når et nyt kuld kommer til verden, 💕


Pia Jepsen (Snorri fra klud 1)

Vi var så heldige at finde Anne og Bo`s familieopdræt og dermed blive introduceret til Islandske Fårehunde som vi ikke kendte i forvejen.. Vi var så heldige at blive godkendt til at købe en hvalp fra deres første kuld og det var en stor oplevelse.. Anne og Bo og deres børn lagde virkelig et kæmpe stykke arbejde i hvalpene og det har gjort at vi har den mest fantastiske Snorri idag. 💙Han følger os overalt og er det mest kærlige væsen som har det bedst når hele familien er samlet. Snorri er ikke så god til at være alene hjemme, men med en masse hård træning kan han nu være alene ca 5 timer før han begynder at blive rastløs så vores liv er indrettet meget efter ham og han er med allevegne. Det eneste minus er at han gør meget... Vi bor ved vandet og han kan ikke lade fuglene være.. Han gør også når vi møder andre han hunde men hun hundene er han vild med....
Vi har i vores øjne fået den bedste hund som har fået den bedste start med en masse kærlighed og omsorg og vi vil klart anbefale en islænder fra Anne og Bo👍